Elke keuken heeft een aanrecht en elk aanrecht zou eigenlijk van natuursteen moeten zijn. Wij vergelijken een aanracht met een werkbank. Daar moet je alles op kunnen en durven doen. Met een natuurstenen aanrecht kan dat. Wij maken ze, op de millimeter nauwkeurig. Met uitsparingen voor spoelbak en kookplaat, ongeacht het model. Voor elke spoelbak maken we een uitsparing op maat, zodat de overgang niet is te zien of te voelen.

Een aanrechtblad van natuursteen geeft elke keuken extra cachet. En vergeet u naast dat esthetische aspect ook de functionele waarde niet. Zo is een aanrechtblad van graniet de enige waar u in principe rustig een hete pan op kunt zetten, zonder iets te beschadigen, en het is materiaal wat gerarandeerd nooit verkleurt. Bovendien is zo'n spiegelglad aanrechtblad natuurlijk heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden.


De ervaring leert dat de vraag naar platic, kunststof en roestvrijstaal in de keuken, terugloopt. Daar tegenover is de vraag naar natuurprodukten enorm gestegen. Vooral natuursteen staat weer in de belangstelling. Dit materiaal, toegepast in de woning- en utiliteitsbouw als aanrecht, wanden, balie, vensterbanken en vloeren is bij gebruik, een steeds terugkerend feest.
Pittana Natuursteen produceert wastafelbladen op maat en maakt hierbij gebruik van prachtig gestructureerde marmer- en granietsoorten als Rose Aurora, Thassos marmer, blauwe Labrador en Star Galaxy graniet maar ook de exclusieve materialen als Azul Macauba en Azul Bahia.

U kunt ook aanrecht bladen op maat bestellen. We kunnen u altijd advies geven voor de vele mogenlijkheden en een offerte aanvragen. Het beste is met ons contact op te nemen