Al meer dan 10 jaar vindt u bij Pittana Natuursteen te Alkmaar alles op het gebied van natuursteen. Marmer, kwartsiet, graniet, leisteen, kortom natuursteen in al haar vormen. Natuursteen leent zich uitstekend voor zeer uiteenlopende toepassingsmogelijkheden: het materiaal is buitengewoon duurzaam en praktisch in gebruik.
   
Graag informeren John en Karin Pittana u over de vele mogelijkheden van natuursteen. Natuursteen wordt toegepast in o.a. vloer- en wandtegels, vensterbanken, bladen voor tafel, aanrecht of wastafel, trappen, openhaarden, wand- en gevelbekleding, dorpels, plinten en graf- en gedenkstenen.De in 10 jaar opgedane ervaring, know-how en vakmanschap, draagt John met zijn medewerk(st)ers graag over aan zijn klanten. Zo adviseert hij bijvoorbeeld architectenbureaus over gebruik van natuursteen bij nieuwbouw- of restauratiepojecten en doet hij particulieren en kunstenaars ideeën van de hand voor het aanleggen van openhaarden, het maken van aanrechtbladen, etc. Hij legt daarbij graag uit welke natuursteen in bepaalde situaties het beste gebruikt kan worden: marmer, kwartsiet, graniet of leisteen.
Alle soorten hebben immers hun eigen, specifieke toepassing en het voordeel van natuursteen is dat het tijdloos is en dat de prijs en duurzaamheid ervan, in verhouding, erg meevallen. Iedereen die zich van de vele gebruiksmogelijkheden van natuursteen wil komen overtuigen, is van harte welkom bij Pittana Natuursteen.